Annons
Annons

Yoghurtglass med jordgubb och rabarber

Hej från tåget på väg till Stockholm! Hoppas ni har en bra fredag. Jag tänkte passa på att tipsa om ett svalkande recept jag hittade häromdan. Eftersom det är så himla varmt passar ju glass alleles utmärkt att äta både en och två gånger om dagen. Och vad passar väl bättre då än att göra en god yoghurtglass med jordgubb och rabarber?

Annons

På bloggen Fräulein Klein (som för övrigt är hur fin som helst) hittade jag det här receptet och de här underbara bilderna.

Skärmavbild 2014-07-25 kl. 16.55.13

Skärmavbild 2014-07-25 kl. 16.55.34

Skärmavbild 2014-07-25 kl. 16.55.22

Hittar man inte rabarber tänker jag att man kan ersätta den med ännu fler jordgubbar. Tror det blir minst lika bra.

Lycka till!

translation

 

Hello from the train on the way to Stockholm! Hope you’re having a good Friday. I was going to take the opportunity to give a tips on a great recipe I found the other day. Because it’s so very hot in Sweden right now this recipe sounds like an excellent thing to eat both once and twice a day. And what fits better then than to make a tasty yogurt ice cream with strawberry and rhubarb? Form the blog called Fräulein Klein.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar