Annons
Annons

Way Out West.

Nu har jag nyss packat resväskan (igen!) och ska dra iväg på festival. Jag, min kille och stora delar av kompisgänget ska nämligen hänga i Göteborg i helgen och gå på Way Out West. Jag ser fram emot kall öl i gräset, bra musik och att få umgås med en massa personer jag gillar himla mycket.

Annons

Jag tar med datorn och fortsätter visa er bilder från Lissabon när jag är där. Ses vi på Way Out West eller?

I’ve packed by bag again since I’m off to Gothenburg in just a few minutes. There’s a festival this weekend called Way Out West and I’m really looking forward to drinking cold beer in the grass, to listen to great music and to hang with my friends. I’ll bring the computer and keep posting pics from Lisbon while there.

Klicka på bilderna för att komma till källan/Click the pics to see the source.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Elise Nilsson

  Det gör vi!

  • Ja vad kul Elise! Kom fram och säg hej vettja!

 • Önskar att jag skulle dit! Men jag ska flytta i helgen 🙂 Ha så kul!!! Kram Elina

  • Lycka till med flytten! Så spännande, det kommer blir grymt för er ju. Kram

 • Li

  Åh, så avis! Du måste se Feist! Hon är helt fantastisk live.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar