Annons
Annons

Volang tipsar; vackraste pappren från Carta Varese.

Vill tipsa er om en himla fin grej som jag klickade hem häromdan. Nämligen de här pappren som Mokkasin tagit in i sin butik. Från Carte Varese. Jag har varit på jakt efter fina papper att klä in lådor och askar med så det var ju givet att jag skulle köpa dem.

Annons

Tror det kommer bli ett så väldigt fint inslag hemma. Fina va?

Dagens tips!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar