Annons
Annons

Volang tipsar: Tävla hos Elina Dahl.

Grymma bloggaren och illustratören Elina Dahl drog häromdan igång en tävling på sin blogg. Där har man chans på att vinna någon av hennes fina posters eller anteckningsböcker. Gå in och vara med och tävla vettja!

Annons

 

Jag har skrivit om Elina, kristallkronor och vimplar tidigare om ni vill läsa mer om henne.

The talented illustrator Elina Dahl started a competition on her blog the other day. Make sure you don’t miss it!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Så fint du skriver om mig, blir alldeles glad! Och kul att du vill vara med 🙂 Ha en fin kväll. Kram Elina

  • Vad härligt. Jag kollade in där och blev fast. Helsnygga posters.

  • Tack för tipset! Love it 🙂

    • Kul att du gillar det! Din blogg är superfin förresten:)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar