Annons
Annons

Volang tipsar: Sweet Paul Magazine.

Idag, när det har varit vårdagjämning och allt, vill jag passa på att tipsa er om en galet fin tidning som heter Sweet Paul Magazine. Den går att köpa i välsorterade butiker men de har också lagt ut hela tidningen online så att man kan läsa den på datorn.

Annons

Senaste numret är alldeles sprängfyllt med underbar inspiration i vårens pastellfärger och med recept, pyssel och dukningstips inför påsken.

Som ägg färgade i finaste turkost och med detaljer av spets på.

Roliga och söta pysseltips. Här har de gjort en slags vimpel av randiga sugrör i pastellfärger och några tygbollar i blått. Tjusigt!

Ägg som är målade som glada gubbar gillar man ju.

Randiga sugrör i pastellfärger kan vara det finaste jag vet just nu.

Små blommor och blomblad i äggkoppar, perfekt till påskdukningen.

Läs mer i fina onlinetidningen Sweet Paul på deras sajt Sweet Paul Magazine.

Here are some pics from the latest issue of the magazine Sweet Paul Magazine which I love. There’s a bunch of inspiration for spring and easter. Read Sweet Paul Magazine’s Spring issue here.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar