Annons
Annons

Volang tipsar; Mr Selfridge.

Tänkte passa på att tipsa er om TV-serien Mr Selfridge som drog igång på SVT förra veckan. Det handlar om mannen som startade varuhuset Selfridges i Londoni början av 1900-talet. Boken är, som jag förstår det, väldigt inspirerad av den fantastiska boken Damernas Paradis av Émile Zola som jag läste i Modevetenskapen.

Annons

Den handlar om när det första varuhuset i världen, Bon Marché i Paris öppnade i mitten av 1800-talet och om hur det påverkade omvärlden.

Hur som en väldigt undehållande och välgjord serie. Dessutom är det en av mina favoriter, Jeremy Piven, från serien Entourage som spelar självaste Mr Selfridge.

Right now I’m very fond of the series Mr Selfridge which is based on the history of how the fashionable warehouse once opened. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Moodboardwithflowers

    Jättebra!!!

  • åh jag håller med. jag är helt fast i den serien nu. sjukt bra!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar