Annons
Annons

Volang tipsar: Julklappskalender hos ELLE Interiör.

Tänkte passa på att tipsa er, som inte köpt alla julklappar än, att ELLE Interiör har en finfin julklappskalender här på sajten. Varje dag tipsas det om tjusiga julklappar, komplett med pris och inköpsställen.

Annons

Dagens tips!

;

Här hittar ni ELLE Interiörs Julklappskalender.

At the site of Swedish ELLE Decorate you’ll find very good tips for Christmas gifts.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar