Annons
Annons

Volang tipsar; Fotoredigeringskurs med Emily Dahl.

Jag vill passa på att tipsa om att

Annons

Vintagefabriken i slutet av januari (30 jan närmare bestämt) kommer att anordna en kurs som jag tror kommer bli hur bra som helst.Nämligen fotoredigeringskurs med den eminenta Emily Dahl.

För hur fina motiven än kan vara och hur bra man än tänker att bilderna blir så är det i redigeringen som det där lilla extra sker.

e6

Jag kommer själv sitta på Vintagefabriken med pennan i högsta hugg och försöka lära mig så mycket som möjligt denna kväll.

e4

Vore superkul att få träffa några av er fina läsare där!

e1

Läs mer här om Vintagefabrikens Fotoredigeringskurs med Emily Dahl.

Alla bilder har jag lånat av Emily Dahl.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar