Annons
Annons

Volang tipsar; Downton Abbey säsong 4.

Storbritanniens dyraste kostymdrama någonsin – Downton Abbey – är snart tillbaka i rutan! Peppen hemma hos mig är väldigt stor, speciellt med tanke på förra höstens sjukt spännande säsongsavslutning.

downton abbey säsong 4

Om ungefär en och en halv vecka – närmare bestämt lördagen den 2 november är det dags för premiären i SVT.

Härligt inte sant?

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Åh, det är min bästa också! Ska bli så spännande att se hur det fortsätter nu…

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar