Annons
Annons

Volang tipsar: adventskalendrar med vinster bakom luckorna.

Tänkte jag att jag skulle tipsa om några adventskalendrar där det döljer sig finfina vinster bakom varje lucka. Än så länge har jag hitta fyra stycken som jag själv gillar massor. Och eftersom man ska vara snäll på julen vill jag ju dela med mig av dem till er så klart!

1. Ferm Living

ferm living advent calendar

För er som har Facebook har bästa Ferm Living en adventskalender där man varje dag kan vinna något ur deras sortiment – och det vill man ju. Kuddar, äggkoppar, morgonrockar med mera, med mera. Här hittar ni länken till Ferm Livings adventskalender

2. Leila Lindholm

Prenumererar man på Leilas nyhetsbrev får man varje morgon en ny lucka med chans på vinst i mailen. I går kunde man till exempel vinna en av hennes superfina emaljkastruller och i dag ligger det en skärbräda i potten. Här hittar ni till Leilas sida och registeringen av nyhetsbrevet.

3. Trendenser

Frida på Trendenser har samlat ihop en massa roliga vinster från olika butiker och återförsäljare. Än så länge har det gömt sig vinster från IKEA, Beach House och Olsson Gerthel. Gå in och ta en titt hos Trendenser så ni inte missar något vettja!

4. UnderbaraClara

Hos UnderbaraClara har man också chans att vinna produkter från olika märken varje dag. Och ni som redan läser Claras blogg vet att det är noga utvalda vinster som är bra både för oss människor och för miljön. Fint som snus!

Lycka till nu!

Here are four tips for all of you who would like to participate in opening windows in advent calendars this year.  

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Tack för alla tipsen. Ferm livings julkalender var gudomlig.

    • Kul att du tyckte det!

      • Jag kom på att det finns en till kalender jag tycker är helt underbar – Husligheters julkalender. Jättefina saker där, kolla in den om du inte redan gjort det.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar