Annons
Annons

Volang-bloppisen är uppdaterad.

Nu har jag lagt upp några nya kläder i Volang-bloppisen. Jag och min kompis Lisa ska nämligen stå på Sommarloppisen på Trädgården här i Stockholm i morgon och sälja fina klänningar, skor och en och annan väska. Det som inte säljs i Volang- bloppisen kommer att få följa med dit, ihop med en massa annat tjusigt.

Hoppas vi ses där!

Annons

Tomorrow I will sell some of my dresses at a Flea Market in Stockholm.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

Vintagefabriken



Annons

 • Pingback: Inspirerar dig, inspirerar mig: Petra Bindel för Urban Outfitters. | Volang()

 • Matthea

  Jag kommer förbi! Om du råkar se detta innan så kan jag ta med de röda skorna då (minns du?). Annars är det ingen fara heller. 🙂
  /Matthea

  • Ja vad kul! Skorna är med. Har tänkt på det och haft så dåligt samvete… Ses där. Kram!

 • hej!

  jag köpte en underbar randig weekday-volang-klänning från dig idag på loppis. den passade perfekt och kommer definitivt att rädda min sommar-garderob, tjo-hoo 🙂

  /ullamaj

  • Åh vad roligt att höra! Hoppas du fick bort trådarna:)

   Ha en fin sommar!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar