Annons
Annons

vitt som snö.

Och så blev det vinter i Stockholm också och för första gången nånsin gillar jag snön. Det är äntligen ljust och julkänslan är verkligen här på riktigt. Därför blir det inspiration i form av vitt idag, dessa bilder är några riktiga favoriter, särskilt gillar jag bilden längst ner där de många färgklickarna smälter in så himla fint och skapar en varm och inbjudande känsla. Jag gillar även stegen i den bilden, som står lutad mot bokhyllan, en så fin detalj.

Annons

Foto: Wit & Delight, Pinterest, Petitevanou, Emmas designbloggPetitevanou.

Yesterday the snow fell over Stockholm and winter is officially here. I kinda like it this year ‘cause it’s sets me in a Christmas sprit even more. So that’s why the inspiration today mostly consists of white, I hope you like it.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Ja jippi för snö! Den kom i Uppsala idag med 🙂

    • Åh vad härligt! Hoppas du får en underbar jul.

  • Vilka himla fina inspirerande bilder!

    • Tack! Vad kul att du gillar dem. Vitt behöver ju inte vara tråkigt tänker jag.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar