Annons
Annons

Vitt i stället för rött.

Nu när julen är slut är jag väldigt sugen på att städa ut det röda och få in våren i stället. Här åkte alla julgrejer ner i kartonger och upp på vinden redan dagen efter nyår. Kände verkligen för en nystart och gick till och med och köpte tulpaner och en massa nya krukväxter.

Annons

Härligt var det!

f1

f5

f4

Det är tydligen inte bara jag som känner så här. AnnaLa maison d’Anna G har också samma behov och har dessutom hittat en lägenhet som passar känslan alldeles utmärkt. Egentligen är den lite för vit för min smak men just precis i dag är den precis vad jag känner för att titta på.

f2

f3

f6

f8

Bilder via Fantastic Frank och tipstack till Anna.

translation

I really feel like exchanging all the reds from Christmas to white now when it’s all over. The other day I packed it all away and went out to buy some tulips. It felt just right. Today this apartment in Stockholm inspires me with it’s clean and fresh feeling. You like?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar