Annons
Annons

Visst ses vi på vintagebloppisen?

Visst ses vi väl i morgon på Vintagebloppisen? Hoppas det! Jag kommer stå med mina bästisar och kompanjoner Emma och Louise och sälja utvalda delar ur min garderob och även en del pinaler från hemmet. Vi kommer även ta med en hel hög med böcker som vi gärna signerar!

Jag har spenderat kvällen med att prismärka mina kläder och även med att ta en tripp nerför memory lane.

Annons

SÅ mycket minnen det sitter i kläder alltså. Helt galet. Men nu är det dags för någon annan att skapa nya minnen ihop med mina klänningar.

vintagebloppis

Lova att ni kommer fram i morgon och säger hej! Och om ni frågar om plaggen så kan jag berätta precis vad de varit med om för äventyr. Till exempel vilken klänning jag hade på mig när jag fotograferades till min första presentationsbild när Volang-bloggen skulle bli till ”en riktig blogg”. Vilken klänning jag hade på mig när min kära vän Fatima gifte sig och vilken jag hade på Emmas 30-årsfest när jag var höggravid med Chaplin.

Läs mer om schema och annat viktigt på vintagebloppis.se

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar