Annons
Annons

Vissa paket är finare än andra

En dag i förra veckan var lite speciell. Jag gick nämligen och väntade på ett paket som jag längtat himla mycket efter att få öppna. Ett från underbara webbshopen Mokkasin. Ni kanske minns att jag beställde den här gulliga postern till Chaplins rum? Samtidigt passade jag på att köpa ett armband som jag länge suktat efter.

Annons

Som dessutom var en gåva från min mormor, för att hon vill att ska ha ett minne av henne att bära med mig.

m1

Och det där paketet alltså. Det var helt klart värt att vänta på. Som ni ser.

m2

Och inte nog med att armbandet är hur fint som helst. Generösa Sofia skickade även med ett bonusarmband. Bara sådär. Men min, Chaplins och Davids månadstenar på. Så nu har jag dubbelt upp av finheter runt min handled.

Vissa paket är helt enkelt finare än andra. Tusen tack kära Sofia för allt du gör och för att du är så bra på att skapa guldkant på tillvaron åt andra!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar