Annons
Annons

Vintrig inredningsinspiration

Det är ju så märkligt det här med julen. Man (läs: jag) laddar som tusan innan och vill julpynta innan det ens blivit advent. Och sen när den där annandagen passerat åker både de röda kuddarna och granriset ut illa kvickt.

Annons

Lite så. En och annan hyacint får stanna kvar för att jag älskar doften – och stjärnorna i fönstret får också hänga där de hänger någon dag till.

Men på grund av att detta välkomnar jag dessa bilder varmt. Ljusa och vackra och så där fint vintriga – utan att vara juliga. Med en fin mix av linne, kristall och mörkt trä. De kommer från Fantastic Frank och jag hittade dem via bloggen Nordic Design.

f2

f3

f8

f4

f6

f5

Alla bilder kommer alltså från Fantastic Frank och föreställer en lägenhet på Bjurholmsplan 23. 

translation

I just love these pics from Swedish real estate company Fantastic Frank. Så light, wintery and pretty. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Karin A

    Underbart krispiga bilder! Samma sak med mig, även om de juligaste julsakerna inte ens plockades fram i år. Och Paris – så härligt! – jag längtar alltid dit. God fortsättning!

    http://photographybykarina.blogspot.se/

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar