Annons
Annons

Vintageparty släppt i USA!

Alltså just nu är jag så stolt så jag nästan spricker. Härom dagen lanserades nämligen min, Emmas och Lollos bok Vintageparty – Fyndiga tips för flärdfulla fester i USA. Hur coolt? Det är förlaget Skyhorse Publishing i New York som gjort en översättning av boken och släppt den.

Där heter den Vintageparties – A Guide to Throwing Themed Events, —from Gatsby Galas to Mad Men Martinis and Much More. Och ser ut såhär:

Annons
 Vintage Parties

Ganska så fint eller hur? Nu hoppas jag bara på att bli bjuden till New York på bokgalej. Det vore nåt det…

translation

Right now I am so proud that I almost burst. The reason is that the book Vintageparty – that I’ve written together with Emma and Lollo – has been releasedin the USA. How cool? It is the publisher Skyhorse Publishing in New York who made ​​a translation of the book and released it just the other week.

In the States it’s named Vintage Parties – A Guide to Throwing Themed Events, from Gatsby Galas to Mad Men Martinis and Much More. And it looks like this. Pretty nice huh?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar