Annons
Annons

Vintageparty på Antikmässan

I dag drar Antikmässan i gång och jag gissar att många av er, som bor i Stockholm, kommer ta er dit. Själv kommer jag vara på

Annons

Antikmässanlördag ihop med Emma och Louise. Vi ska nämligen bli intervjuade på scen angående vår bok Vintageparty. Lite läskigt men mest roligt. Kom förbi och säg hej om ni är där vettja!

Nu ska vi dra iväg på en loppisrunda alla tre. Det blir fint det! Hoppas ni får en bra dag, Alla Hjärtans Dag och allt.

(Förresten, ni som frågat om man kan förhandsboka Vintageparty. Ja det kan man! Mitt tips är dock att vänta några dagar till eftersom ni då kommer att kunna köpa den till ett förmånligare pris. Vi säger till när erbjudandet är klart).

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar