Annons
Annons

Vintageparty hos Malou efter 10.

I morse var det alltså dags igen för oss att gästa TV. Vi var med i Malou efter 10 och pratade vår bok, gamla vintageklänningar och vintagebröllop. Dessutom hade vi med oss fantastiskt vackra och grymma tjejerna Fatima och Isabelle som visade upp klänningar på röda mattan.

Annons

Jag har inte sett klippet själv (ska göra det nu) men tyckte det kändes väldigt kul att vara där  i alla fall.

Om ni missade programmet på TV kan ni se klippet här. Vintagefabriken pratar om vintagebröllop hos Malou efter 10.

Så här glad var jag efteråt.

Och så här såg de fina strutarna av tapet, som Lollo gjort ut. Hur man gör dem kan ni läsa i Vintageparty.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Ida

    Ååh, vad ni är bra!

  • Madeleine

    Ni var jätteduktiga. Grymt fina klänningar!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar