Annons
Annons

En liten tjuvkik på Vintageparty.

I senaste numret av Allt om Mat kan man få tjuvtitta på ett uppslag ur Vintageparty. De som syns på bilden är Emma, Lollo, Emmas man John, vår kompis Erik och så fina bloggaren Absolut Lisen, som gästspelade i detta temat. Själv stod jag på höger sida av bilden men blev bortklippt i sista stund. Men vad gör väl det när det ser så här tjusigt ut?

vintageparty i allt om mat

Annons

Emma har tagit bilder.

Here’s a picture from our coming book Vintageparty. It’s published in Swedish food magazine called Allt om Mat.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Emelie

    När denna fina bok kommer ut är det jag som springer till bokhandeln och greppar tag i ett ex på studs. Om ni har tänkt något på att tex lotta ut böcker via bloggar osv så ställer jag gärna upp! det vore väldigt roligt! Tack för en fin blogg. Kram

    //enblommigtekopp.blogg.se

  • Idamour

    Glæder mig rigtig meget til at se bogen. Den ser vældig fin ud – tillykke med den.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar