Annons
Annons

Vintagemässan Bakåt Framåt.

I helgen kommer jag och mina Vintageparty-kompisar stå på Vintagemässan Bakåt Framåt i Stockholm. Där säljer vi vår bok

Annons

Vintageparty till specialpris och även en liten del av det ni kommer kunna hitta när vi öppnar upp Vintagefabriken under våren.

Ses vi där eller? Vi står under bordet med pompoms. Såklart.

This weekend me and my co writers to the book Vintageparty will work at the Vintage fair in Stockholm. Our table will be the one under the pompoms in pastel colors. Of course. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Ida Erixon

    Åh, jag hade så gärna velat komma förbi och hälsa på er (och handla massa fina saker förstås), men jag kände mig lite krasslig i helgen. Hoppas det var en lyckad mässa och att du inte har för mycket träningsvärk i armen efter alla autografer

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar