Annons
Annons

Vintagefabrikens bröllopsdukning ihop med Photowall

Jag har ju helt glömt bort att visa er bröllopsdukningen som jag och Lollo (som Vintagefabriken) gjorde ihop tapetföretaget Photowall för ett tag sedan. Jag gillar verkligen Photowall och tycker att de har grymt många fina tapeter ifrån spännande designers i sitt sortiment.

Annons

Så när de frågade om vi var sugna på att göra ett samarbete med dem på tema bröllop, vintage och tapeter – var det självklart att vi svarade ja. Dessutom älskar vi både tapeter och bröllop (och vintage så klart) så det kändes klockrent.

Så efter att ha pyssla loss med tapetstuvar, plockat ihop vårt finaste porslin och våra vackraste vintagebrudklänningar var det dags. Vi dukade vi upp till en bröllopsfest på vackra Kristinehovs Malmgård här i Stockholm, bjöd in två superhärliga modeller samt blomsterdesignern Nika från Skillad Florals.

Här ser ni resultatet:

b1

Vi har lekt med färger och mönster och låtit gammalt möta nytt. Vi har t ex blandat upp gammalt porslin, silverbrickor och kristallvaser i med lekfulla tapeter i dova pasteller.

b3

Det klassiska porslinet Gröna Anna från Rörstrand passade perfekt in tyckte vi och satte tonen för en somrig känsla. Varken jag eller Lollo gillar att saker och ting inte matchar till 100% utan tycker bara att det blir extra härligt med lite missmatchat. Konfetti och pastelligt godis är ju dessutom alltid fint att piffa med.

b4

Här ser ni allt vi – och Photowallpysslat ihop av tapeter. Som strutar för godis och puffat ris, placeringskort, rosetter till dukningen, glasunderlägg, kuvert och en hjärtgirlang att frästa i ballonger eller i taket. Eller varför inte använda den som vimpel?

b5

Sommardrinkar och en alldeles ljuvlig brudbukett från Skillad Florals.

b6

En tavla där man kan se bordsplaceringen kombinerat med små kuvert – innehållandes presenter till gästerna. Här har vi lagt blomsterfrön i kuverten med förhoppningen att gästen – när de kommer hem – ska kunna så sin alldeles egna  kärleksblomma? Som en present och ett långvarigt minne  i ett liksom.

b7

Finaste brudparet i vintagebrudklänningar från Vintagefabriken, brudbuketter och ballonger.

b8

Vill ni se fler bilder hittar ni det inne hos Vintagefabriken.

Där kan ni också se vilka tapeter vi använt och lite till .

Foto: Isabelle Pedersen/Photowall

translation

A table setting that me and my colleague Louise in Vintagefabriken created together with Photowall. Some inspiration for your upcoming wedding or summer party perhaps? 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar