Annons
Annons

Vintagefabriken-premiär, magnoliaträd och båtutflykt i Instagram.

Maj månad har varit en händelserik sådan och än är den inte slut. Till helgen bär det av till Malmö eftersom jag och mina Vintageparty

Annons

vänner ska föreläsa på Vintagemässan där. Roligt ska det bli. Hoppas också på att göra fina loppisfynd vi kan ta med hem till Vintagefabriken.

Även om bilderna här på bloggen och in min Instagram varit väldigt ljusa och glada i maj månad vill jag bara att ni ska veta att det inte är hela bilden av min verklighet just nu. Förra veckan var en av de jobbigaste i mitt liv på grund av att en vän haft det svårt. Kommer inte prata om det mer här på bloggen men jag vill ändå berätta att livet inte alltid är som det ser ut genom en kameralins och en datorskärm. Fast jag vet ju att ni vet det egentligen. Ni är så fina och smarta människor hela bunten.

Hur som. Här kommer en rapport av de fina, händelserika och samtidigt sorliga veckor som var maj. Vill ni följa mig på Instagram heter jag @volanglinda.

Premiäröppningen av Vintagefabriken närmade sig med stormsteg. Vi förberedde oss med att köpa in pastelliga muggar att servera vin ur och så bakade vi drömmar att bjuda på.

Smygöppningen gick av stapeln förra torsdagen och då var jag så här glad. På den andra bilden skymtar ni kassadisken på Vintagefabriken.

Förra helgen inleddes med långfrukost hemma och så fick jag ett meddelande med en bild på mig, Lollo och Emma som var med i tidningen dagen till ära.

Dessutom hann jag med både kalas för lilla Isolde, balkongpremiär, grillning på finaste innergården i Kransen samt en båtutflykt. Båten kanske ni känner igen från kapitlet Båtbaluns i Vintageparty-boken? Den tillhör mina snälla svärföräldrar. Visst är den underbar? Snacka om vintage alltså!

Veckan som kom var, som sagt, en omtumlande och sorglig sådan. Men det var bara att bita ihop och försöka göra det bästa av situationen. Som att köpa blommor till sig själv och omge sig med saker  – och personer – man mår bra av.

Den här helgen hängde jag i Vintagefabriken, bjöd på saft och kakor och hann även med en liten loppistur här i kvarteren. Där fyndade jag kanske världens finaste tallrikar för en tia styck.

Dessutom spanade jag in blommande träd på Kungsholmen. Tänk om det alltid kunde se ut så här i Stockholm. Så mycket lättare alla de där grå måndagarna skulle vara då inte sant?

Here’s my Instagram feed (@volanglinda) from the two latest week of May. Please click the translation button for reading it in english.  

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Malin – pastill.nu

    Nämen usch, nu blir jag ledsen i ögat för din skull. Vet inte vad det handlar om men skickar en stor kram iaf.

  • Emmy/ennui.blogg.se

    Så himla ledsamt att höra. Jag hoppas du och din vän mår bättre snart. Stor kram till er

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar