Annons
Annons

Vintagefabriken drar till Malmö!

I skrivande stund sitter hela Vintagefabriken-trion och lille Chaplin på tåget ner till Malmö. Vi ska dofta på de utslagna syrerna, andas lite ny luft och – så klart – vara med på Malmö Vintagemässa.

Hela helgen kommer vi att stå på mässan i vår pastelliga monter.

Annons

Signera våra böcker, sälja vintagebrudklänningar, blommiga flugor och randiga sugrör. Bland annat. Det mesta man behöver till bröllop och fest helt enkelt – vår specialitet om jag får säga det själv.

Så här såg det ut när jag och Emma var i Malmö förra gången. (Då kunde tyvärr inte Louise var med men det tar vi igen nu. Och det känns så himla fint).

malmö7

malmö1

malmö8

malmö5

malmö2

malmö3

Ses vi där? Lova att ni kommer fram och säger hej i så fall!

Alla bilderna har Emma tagit och ni hittar fler här och här.

translation

Right now I’m on a train on my way to Malmoe together with my companions in Vintagefabriken. We’re going to participate in the vintage fair the whole weekend and I’m really  looking forward to it. I promise to show you pics when I return back home!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Emilia Leide

    Åh ja! Vi ses!! Ska Chaplin med på vintagemässan? Arvid undrade 😉

    • Åh vad kul! Ja Chaplin kommer en liten stund:( Runt 15, 16. Ses!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar