Annons
Annons

Vintagefabriken ♥ Photowall – en sneak peek

I dag har jag inte hunnit sitta vid datorn – eller sitta ner överhuvudtaget för den delen. Jag, Lollo och vår grymma praktikant

Annons

Lovisa har nämligen varit på en plåtning ihop med Photowall. Temat var bröllop, vintage och tapet och jag tror – och hoppas – att ni kommer tycka om resultatet.

bröllop vintagefabriken

Ser jättemycket fram emot att få visa er det hela sen!

Bilderna kommer från Vintagefabrikens instagram som heter @vintagefabriken.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar