Annons
Annons

Vintagebröllop med röda äpplen, mässing och ängsblommor

På lördag gifter sig två fina vänner till mig och jag ser så himla mycket fram emot det. Inte nog med att jag och David kommer att ha barnvakt hela kvällen (och natten) – jag och mina vänner i Vintagefabriken har fått äran att dekorera det hela.

Annons

Och det är ju något av det roligaste jag vet! Här är lite av de inspirationsbilder vi fått av brudparet att jobba efter och jag tror verkligen att det kommer bli hur fint som helst.

vintagebröllop

vintagebröllop

br1

Lite dova, mustiga färger för att passa in på årstiden.

vintagebröllop

Små glasflaskor med ängsblommor samt jute och linne får samsas på borden.

Skärmavbild 2014-09-11 kl. 23.46.56

Fint dekorerade stolar som skapar en hemtrevlig och inbjudande känsla.

vintagebröllop

brudbukett

vintage bröllop

Glasflaskor i träden.

bröllopstårta

br7br8

Äpplen som bordsdekorationer.

vintagebröllop

 mässing

Och så lite mässingsljusstakar för att skapa en lyxig – och höstig  känsla på borden.

Ja vi får se hur det blir när vi sätter vår touch på det hela men jag tror minsann det kommer bli ganska så tjusigt alltså.

Alla bilder hittar ni i min Pinterestmapp som heter Vintage weddings. Och för den som är på jakt efter mer inspiration till vintagebröllop har jag bloggat om det innan. Bland annat i inläggen som heter Vintagebröllop bland löv, äppelpajer och sädesslag, Om ett drömmigt vintagebröllop och kort och gott Vintagebröllop.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Emma

    Så fint! Tror det kommer bli hur tjusigt som helst!

  • Annelie

    Älskar färgerna!

  • Åsa

    Åh! Va spännande, det kommer bli så fint! Hoppas vi får se efter bröllopet, jag gifter mig själv nästa år i maj och er finfina bok har hjälp till med många idéer och tankar kring hur vi ska ha det!

  • Pingback: Höstbröllop med äpplen, de sista vilda blommorna och kärlek | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar