Annons
Annons

Vintagebloppis söndagen den 4 maj.

Ni missar väl inte att skriva in Vintagebloppis i kalendern nästa söndag? Den 4 maj är det nämligen dags för vårens roligaste event – Vintagebloppisen Kristinehovs Malmgård (vid Hornstull). Jag och en massa härliga vintagebloggare kommer vara där hela dagen och sälja finheter som vintageklänningar, skor och accessoarer, retroporslin, tjusiga inredningsdetaljer och snygga illustrationer.

Annons

Bland annat!

vintagebloppis

Inträdet kostar 40 kr och då går hälften av pengarna till organisationen Kvinna till Kvinna. Dessutom kommer Tradera – som är vår samarbetspartner – att finnas på plats under dagen och göra en hel del spännande saker! För er som inte bor i Stockholm finns det flera roliga auktioner uppe hos Tradera just nu där hela förtjänsten går till Kvinna till Kvinna. Missa inte! Läs mer om det på vintagebloppis.se.

bloppis karta

Hoppas att vi ses!

De fina affischerna har Emelie Norström som skriver bloggen Un vélo gjort.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar