Annons
Annons

vintage.

Alltså jag älskar verkligen Pinterest som är en aldrig sinande ström av inspiration. Man ska skapa egna boards på olika teman och för mig som aldrig kan få för mig mycket av vackra saker och inspirerande miljöer är det en riktig dröm. Såhär ser det till exempel ut i min board som heter Vintage. Man kan bli medlem på Pinterest här om ni vill följa mig och kolla in mina andra boards gör ni det här. (Och apropå vintage, är det nån som har koll på när nästa säsong av Mad Men börjar? Jag längtar så).

Annons

I really love the website Pinterest. It’s a never ending stream of inspiration. You can create your own boards on different themes and for me that never can get to much of beautiful things and inspiring environments, it is a real dream. Here are some pics out of my board called Vintage. One can become a member on Pinterest here an  if you want to follow me and check out my other boards you can do it here.

Foto: se alla källor i min Pinterest.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Åh så fint. Bakplåt (är det en bakplåt?) som förvaring är nog den bästa idén på länge. Puss.

 • Anna

  Hej!! Kul att du stack inom min blogg c”,)
  Här inne fanns det massor att vila ögonen på ska jag säga!

  Klem Anna

 • Det står bara 2012 på IMDB. Vi kan ju hoppas på första januari… Jag längtar ihjäl mig!

  • ja men då hoppas jag på det! tack Lisen. längtar också ihjäl mig.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar