Annons
Annons

Vinnare i Blogghjälpen vald!

Såhär en vecka efter att Blogghjälpen drog igång har vi i Vintagefabriken (jag, Louise och Emma) nu dragit en vinnare! Av alla er 119 stycken grymma bloggare och bloggläsare är det en som vinner ett pris som vi personligen kommer överräcka och även själva pyssla ihop.

Annons

Vi tänker att något av det finaste man kan ge någon annan är tid – därför kommer knåpa ihop ett alldeles eget Vintagefabriken-paket på temat Vintageparty till vinnaren. Flott va?

Den som – genom lottdragning – vunnit vårt pris är Julia, som driver finfina bloggen Julia – alltid mitt i prick. Grattis till dig! Vi hör av oss till dig på mail.

Och till alla er andra. Tröstpriset blir den bästa låtlistan man kan tänka sig; nämligen alla era önskelåtar samlade i en enda härlig blandning i låtlistan Blogghjälpens hjältar. Lyssna och njut och ha en underbar jul nu. Vi gillar er jättemycket!

The winner in the Blog Aid project we started last Friday is now chosen. It’s Julia and her lovely blog who wins a handmade Vintageparty kit from us. Congrats!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Hej Linda! Vilken fin idé! Jag har inte kunnat vara så bloggig på sistone så jag missade tyvärr. God julkram!

  • Åh, tusen tack! Vilken fin julklapp att få i förskott. Hoppas du får en riktigt fin jul!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar