Annons
Annons

Vinnare i balkongtävlingen.

Nu har jag utsett en vinnare i balkongtävlingen. Det blir Linnéa Högberg som vinner det fina setet från Indiska. Grattis! Och tack för ditt fina bidrag.

Min motivation till priset är att Linnéa, genom många detaljer och mycket färg lyckats ge en känsla av trivsel på ett ställe som annars lätt kan kännas kalt och lite trist. Här blir det istället lekfullt, personligt och charmigt! Jag gillar även hur hon tagit in en massa saker som man traditionellt inte förknippar med en balkong eller en uteplats, för att mer skapa en känsla av ett rum. Särskilt mycket tycker jag om hur mysigt det blir med vimplarna på väggen, pompomsen i taket och den tapetserade byrån som står i hörnet. Så här skriver Linnéa om sin uteplats:

Här kommer några bilder från min uteplats. Byrån har jag gjort själv. I den förvarar jag (passande nog med tanke på tapetlapparna) alla mina tyger till lapptäcken. Mitt bästa tips är att ha en gungstol, hängmatta eller om möjligt en hammock på balkongen/uteplatsen. Det finns inget mer rogivande än att sitta och höra vinden i träden, fåglarna kvittra eller kanske trafiken brumma och samtidigt vaggas fram och tillbaka i lugn fart. Underbart!!! Min uteplats är det bästa stället i världen för mig, när jag sitter och gungar i min gungstol så känns det som ett paradis. Här är så lugnt och skönt. Njutningsfullt.

Annons

Tack till alla er som också varit med och tävlat! Det har varit så kul att se era fina balkonger och uteplatser. Jag kommer visa upp en del bidrag här på bloggen i veckan så att fler få ta del av era fina tips.

Alla fotografier: Linnéa Högberg

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Vilken underbar uteplats! Nu blev jag verkligen inspirerad att ta tag i våran.

  • Fru Nea

    ÅÅÅ alltså jag är så glad. Det trodde jag aldrig. Man blir så blind för sitt eget och tycker alla andra har det så mycket finare. Jag tackar ödmjukast. Verkligen…Tack!
    Fridens liljor.

  • Vad fint och mysigt det såg ut att vara. Önskar jag hade en balkong så att man kunde göra nåt liknande. Grattis till vinnaren!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar