Annons
Annons

Vimplar, ballonger och röda bär.

Dessa söta illustrationerna från Etsy shoppen evajuliet får mig på väldigt bra humör idag. Pasteller och bakelser går ju alltid hem hos mig så självklart är det den översta bilden här som är min favorit.

Annons

Men även de med blåbär, tranbär och lingon gillar jag. I en enkel ram på väggeni köket eller varför inte för att piffa upp  kylskåpet? Sen tycker jag också mycket om hur enkelt hon fått till de söta vimplarna genom att sätta fast pappret med klädnypor. Smart! Ännu fler fina illustrationer hittar ni alltså hos evajuliet.

I’m very fond of these pretty illustrations that I found at the Etsy shop evajuliet the other day. The one on top is my favorite since I like everything with pastels and pastries, as you probably know by now.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar