Annons
Annons

Vill du vara volontär på Vintagebloppisen?

Tiden går så himla fort och snart är dags för Vintagebloppisen som jag och

Annons

Jessica projektleder ihop med Stockholms Stadmission. Datumet är den 31 maj och platsen är Grillska Husets (fantastiska) festvåning i Gamla Stan.

Nu söker vi peppade och vintagefrälsta personer som vill vara med som volontärer under dagen! Vill du t ex hjälpa Elsa Billgren att sälja ut sina vintageskatter, vill du assistera vintagefrisören Sarah Wing när hon håller workshop i vintagefrisyrer eller vill du sitta i entrén och ta emot förväntansfulla besökare? Maila oss!

emma block audrey hepburn

Ansök genom att berätta lite kort om dig själv på och skicka mailet till  [email protected]. Skriv ”volontär” i ämnesraden. Sista ansökningsdag är den fredag den 22 maj.

 Hoppas vi ses!

Illustration av Emma Block.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Marianne

    Var volontär förra året, och det var ju riktigt skoj! Tyvärr kan jag inte vara med i år då jag kommer att befinna mig i Prag då.

  • Åh vad roligt! Önskar jag kunde vara med – eller ens besöka bloppisen – men är tyvärr jättebokad på annat håll :(((

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar