Annons
Annons

Vem är du som läser?

Fina ni! Har tänkt så länge på att skriva ett sådan här inlägg och tänker att det kanske passar alldeles perfekt så här i sommartider. Ni kanske – liksom jag – sitter på jobbet dessa sista dagar innan ledigheten och inte riktigt får så där värst mycket gjort.

volang-linda

Kommer nämligen ihåg att MadeleineBonjour Vintage skrev ett liknande inlägg för något år sedan med frågan om ”Vem är du som läser denna bloggen?”. Det var så himla kul och inspirerande att läsa vilka som läste hennes blogg – och varför. Och ni vet ju så mycket om mig vid det här laget så det känns inte mer än rätt haha.

volang-linda

Så om ni skulle vilja inspirera mig – och alla andra bloggläsare – här på Volang blir jag superglad om ni vill svara på en eller flera av dessa frågorna:

– Vem är du som läser (berätta kort eller långt om dig)

– Hur hittade du hit till Volang?

– Vad vill du se mer – eller mindre av här på bloggen?

volang-linda

Ser SÅ mycket fram emot att lära känna er lite bättre! Fin kväll till er bästa ni!

Foton på mig av Emma Sundh.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Vem är du som läser (berätta kort eller långt om dig)?

  Hei du 🙂 Så spennende innlegg! Jeg kjenner følelsen av at man så gjerne vil vite mer om leserne sine, så her har du litt om meg: jeg har bloggen villabetula.com som min hobby. Og siden det er hobby blir det null press, og dermed også det som gir mest flyt og glede egentlig! I tillegg til det lager jeg musikk med ektemannen min, og vi er i gang med vår andre plate nå. Vi gav ut vår første vinyl i september i fjor. Dett er jo også en hobby og gir lite inntekt når jeg tenker meg om, så jeg må jo prøve å jobbe litt også! Når jeg holder på med det så går det i film – kortfilm i hovedsak, men også en spillefilm i utvikling samt at vi lager en litt spesiell dokumentar med oss selv både foran og bak kameraet som handler om psykisk helse, og også det å være pårørende til en psykisk syk. Og det er jeg som er den diagnostiserte og dermed også jobber forholdsvis lite og føler meg ganske så håpløs ganske så ofte.

  Hur hittade du hit till Volang?

  Det husker jeg ikke! Det begynner å bli en god stund siden jeg begynte å følge deg, og jeg har bladd meg veldig langt tilbake til tiden før jeg «oppdaget» deg også. Jeg synes du har en koselig og jordnær blogg, og du vet å sette pris på dem som kontakter deg føler jeg (det er ikke en selvfølge har jeg merket). Det er veldig hyggelig gjort av deg!

  Vad vill du se mer – eller mindre av här på bloggen?

  Det viktigste er at man merker at den som blogger gjør det med hjertet, og deler det du selv føler for og tør stole på deg selv. Hadde jeg ikke likt det du allerede gjør så hadde jeg jo ikke vært her inne. Men jeg synes det er ekstra gøy med home tours innimellom da 😉

  • Åh vad fint! Tack snälla du för alla ord och för att du berättar. Så spännande! Hoppas vi kan ses framöver – även om tiden verkligen är en bristvara på alla sätt och vis. Så länge får vi fortsätta att följa varandra så här via datorn.

 • Anna-Maria

  Jag är så mycket att jag inte vet var jag ska börja:-) Är 33 år, renskötare, vintage-loppis fyndare, mamma till en Enok, nomad, 50-60 tals klänningsbärare, ekonörd m.m Bloggar på: http://www.annamarias.nu

  Hittade till din blogg via bloglovin tror jag, eller var det kanske via Emma Sundhs blogg.

  Jag gillar när du visar vintagefynd, köksbilder ( renoverar kök just nu) och vill gärna se mer retro/ 50-60 tals inspiration samt tips på smarta förvaringslösningar.

  • Haha vad härligt! Så fin blogg du har! Ser fram emot att se hur köket blir:) Tack för att du berättar vad du vill se mer av – det ska jag verkligen tänka på! Tusen tack för att du läser här och gör mig så glad!

 • Kajsa

  Kajsa – 33-årig reseagent och nybliven tvåbarnsmamma. Gift med Linus och bosatt i Vänersborg, en liten stad vid Vänerns sydspets.

  Hittade hit via Vintagefabriken 🙂

  Gillar allt härinne men älskar när vi får se en glimt av ditt liv, summeringar av dina dagar etc.

  • Kul att läsa vad du vill veta mer om Kajsa! Det lovar jag att ta till mig:)

   Hoppas ni får en fin sommar hela familjen!

 • Ida hhh

  Hej, jag heter Ida. 25-årig (ännu en vecka!!) tjej från Finland. Bor med min man och whippet-hunden Hemmo i ett passligt litet hus med en passlig trädgård strax utanför en liten stad här i södra Finland. Har läst din blogg ca 1-2 år och kommer inte riktigt ihåg hur jag hittade här första gången, men jag tror att det var någon annan bloggare som delade inspirationsbilder av dig. Och så var jag här 🙂 Jag tycker mest om vackra bilder, egentligen kan det vara vad som helst. Inredning är nära hjärtat så det blir man inte heller aldrig trött på.

  • Grattis i förskott Ida!

   Vad härligt med ett hus med trädgård! Fint också med en läsare i Finland – så roligt. Tack för att du läser och tycker om min blogg. Det gör mig så glad. Önskar dig en superhärlig sommar!

 • Hej Linda!
  Jag heter Clara, är 27 år gammal, jobbar med ord böcker text och bokstäver, har precis flyttat från Norrtälje till en etta i Stockholm och är helt begistrad över allt vad det innebär. Älskar barn- och ungdomslitteratur och kultur, köper det mesta på loppis och letar efter den perfekta tapeten till min hall. Bloggar själv på https://rastlosheten.wordpress.com/

  Jag skulle tro att jag hittade till din blogg ungefär när boken Vintageparty kom ut, kanske via Emma Sundhs blogg? Men det är först på senare tid jag har börjat läsa vartenda inlägg, tycker den är så himlade fin!

  Jag tycker bloggen är himla fin som den är, men det skulle vara härligt att ibland se lite mer bakom kulissen, eller när det kanske är lite stökigt, lite mer vardag någon gång.

  • Tack Clara! Vad roligt att läsa mer om dig! Och självklart ska jag kolla in din blogg!

   Superbra feedback också – mer vardag lovar jag att bjuda på. Kul!

 • Malin

  Hej, jag heter Malin och är 26. Jag bor utomlands så delvis älskar jag att läsa denna blogg för lite hemlängtan-mättande men också för att din fotografering och styling är så inspirerande!

  Jag hittade till Volang via en länk hos Elsa Billgren om jag minns rätt??

  Tack för denna otroligt vackra del av bloggvärlden.
  Många kramar från Malin

  • Vad fint Malin! Tack för dina fina ord. Blir så glad! Hoppas du får en superhärlig sommar!

 • Johanna

  jag heter Johanna och är 32. Just nu är jag föräldraledig, annars är jag förskollärare. Hittade din blogg via vintagefabriken. Tycker det är roligt att få läsa mer om din vardag 🙂

  • Tack Johanna! Härligt att vara föräldraledig – speciellt under sommaren:) Tack för din feedback! Roligt att du tycker det!

 • Sofia

  Hej Linda! Jag heter Sofia, 30 år, är socionom och Luleåbo. Jag läser din blogg mycket på grund av dina bilder och den ingick vi får från ditt jobb! Jag tycker det är häftigt att se bilder från din stylingjobb, nåt helt annat än vad jag sysslar med på dagarna. Jag gillar också fredagsbuketten. Och hittade nog hit via Emma Sundh tror jag. Hoppas att du har en härlig sommar tillsammans med din familj!

  • Tack fina Sofia för din kommentar. Så roligt att läsa! Kul att du gillar fredagsbuketten. Det gläder mig:)

   Önskar dig en fortsatt fin sommar!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar