Annons
Annons

Vårlökar, fröpåsar och om att plantera i en Redahylla.

Vet ni vad jag nyss kom på? Att snart är det inte långt kvar tills det är dags att köpa hem jord, plantor och fröpåsar. Om bara någon vecka är det ju dags att börja röja på balkongerna och göra plats i fönsterblecken för vårens och sommarens odlingsprojekt.

Annons

Jag är väldigt, väldigt peppad!

idha lindhag

idha lindhag

De ljuvliga bilderna har Idha Lindhag tagit.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar