Annons
Annons

Världsfina vasen Äng av Eva Schildt.

I går var jag på middag hemma hos min vän Lisa. På bordet hade hon dukat med en alldeles nyinköpt vas. Nämligen världsfina vasen Äng – designad av

Annons

Eva Schildt.

vas 1

Samma vas som vann pris för bästa inredningsacessoar på årets ELLE Decoration Design Awards.

vas2

Tjusig inte sant? Så himla fin att använda året om tycker jag. Lika fin till vårens tulpaner och krokus som höstens rönnbär och färgglada löv.

Det får bli dagens inspiration det!

Fotografier via återförsäljaren Klong.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar