Annons
Annons

Världens gulligaste lilla Eric till Chaplins barnrum

När Chaplin hade sin namngivning fick han ett presentkort hos Mokkasin av fina Louise och Hasse (och lilla Gertrude som då låg i Lollos mage). Vi har inte riktigt kunna bestämma oss för vad vi vill använda det där presentkortet till, men så i dag hittade vi den perfekta saken.

Annons

Det blev det här:

eric by mrs mighetto

Ett av de superfina prints som Mrs Mighetto (Malin Mighetto och Anna Sylvan) står bakom. Vi tyckte liksom att den här räven – som heter Eric – såg ut lite som Chaplin. Med precis lika fina, snälla – och stora – ögon, randig tröja och hängselbyxor. Det kommer passa så fint in i Chaplins barnrum.

rut by mrs mighetto

Och om Chaplin någon gång får ett syskon så blir det utan tvekan gulligaste Rut som får hänga på hens vägg.

translation

I just ordered this lovely print by Mrs Mighetto (from the Mokkasin shop). I think it’s just lovely and I believe that it will fit in just fine in little Chaplins room.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (28)
PINNA (1)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar