Annons
Annons

Världens enklaste – och godaste – glass

Här kommer ett recept på världens enklasteoch godasteglass som vi ganska mycket lever på just nu. Både jag och David och Chaplin vill äta den mest hela tiden. Det bästa med den här glassen – förutom att den går på ett kick att göra – är att man kan äta precis hur mycket som helst av den utan dåligt samvete. Den består nämligen bara av bär och vatten!

raspberry sorbet

Annons

Världens enklaste glass

Du behöver (för 2 portioner): 

250 g frysta bär av valfri sort (hallon, mango, björnbär, blåbär, jordgubb osv.)

3 msk kallt vatten

Gör så här: 

Mixa hallon och vatten i en mixer till du får önskad konsistens. Häll upp i glas eller skålar och njut!

Tips! Är inte bären så söta kan man tillsätta 1/2 dl florsocker.

Bild via Donna Hay.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (44)
PINNA (136)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar