Annons
Annons

Världens bästa – och snällaste – julmarknad.

Vet ni vad? Vi på Vintagefabriken har nyligen dragit i gång världens projekt (okej inte jag så mycket om sanningen ska fram men dock mina grymma kollegor) ihop med

Annons

Stockholms Stadsmission. Nämligen en alldeles egen julmarknad. Marknaden kommer hållas den 15 december i våra mysiga kvarter i Midsommarkransen.

julmarknad 2013, jul 2013, julmarknad midsommarkransen, julmarknad vintagefabriken, julmarknad volang, julmarknad söderort, julmarknad kransen, julmarknad 15 december, jul midsommarkransen,

Mitt i julens konsumtionshets vill vi på Vintagefabriken nämligen ge ett miljösmart, vintagevackert, ekologisk och hållbart alternativ till julhandeln. En snällare julmarknad, där du kan hitta vackra ting som inte rest fyra varv runt jorden. Gamla leksaker från 1940-talet, vackra vintageskolplanscher, snygga prints från skickliga illustratörer, handsydda herrflugor gjorda av gamla textilier, vegetarisk mat till julbordet och smarrigt, ekologiskt julgodis. Och så klart – den bästa julklappen av dem alla – insamling av kläder, filtar och täcken till personer i hemlöshet, via Stockholms Stadsmission.

Tanken är att samla alla grymma, härliga, kreativa och miljösmarta människor på ett och samma ställe. Och så chansen att vara snäll mot de som behöver det som mest. Lite så tänker vi.

Hoppas att ni kan komma och hjälpa oss göra världen lite finare, bättre och mer miljösmart? OSA och bjuda in alla du känner här.

Och vill man själv vara med och sälja saker på julmarknaden kan man anmäla sig till Midsommarkransens julmarknad här. Sprid gärna ordet så blir vi himla glada. Vi vill ju ha så många, grymma medverkande som möjligt på världens bästa – och snällaste– julmarknad.

Hoppas vi ses!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Emilia Leide

    Åh vad jag önskar att jag kunde komma på detta. Återigen är Karlshamn hemskt långt ifrån Sthlm. :/ jag har iaf delat ditt inlägg på Facebook och uppmanat alla sthlmsvänner att gå. Kram kram

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar