Annons
Annons

Vårkänslor i senaste ELLE Interiör.

I dag har jag tagit mig en ledig dag. Så där mitt i veckan bara. Det känns helt underbart faktiskt. Jag har tagit pendeln ut till min syster i Kungsängen och blir bortskämd med mat, mys med hennes hund och långpromenader i vårsolen.

Annons

Tog också med mig senaste ELLE Interiör hit som jag inte ens hunnit bläddra i sen den damp ner i brevinkastet. Men nu så.

Hittade bland annat det här reportaget av favoriterna Lo Bjurulf och Petra Bindeltema vår i tidningen. Hur fint?

Man ser inte det lika tydligt på datorn men bilden näst längst ner här har en ljuvlig tapet med vitsippor på. Kan inte tänka mig något finare just nu än ett helt rum fyllt med vitsippor från golv till tak. Ljuvligt var ordet.

Foto: Petra Bindel Styling: Lo Bjurulf

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Vilka vackra bilder. Jag tyckte också om vitsippetapeten, men äkta vara när man tar en skogspromenad är det allra bästa. 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar