Annons
Annons

Vårgrönt från IKEA.

Säga vad man vill om IKEA (jag har nyligen köpt två inredningsgrejer där med usel kvalitet) men att inspirera är de faktiskt väldigt bra på. De här bilderna ger mig härliga vårkänslor även om jag faktiskt – och det trodde jag aldrig jag skulle säga – längtar efter vintern och snön nu.

i4

Det känns så himla fel att det aldrig blivit någon vinter här i Stockholm. Väldigt fel och väldigt läskigt. Hej global uppvärmning liksom.

i3

Men i vilket fall så är ju tulpaner, ranunkel och vackra gröna vintrinskåp aldrig fel att titta på tycker jag. Jag skulle så himla gärna vilja ha ett sånt där ljuvligt skåp hemma i lägenheten men det är bara att inse att det inte får plats.

i1

Jag får nöja mig med att titta på det hemma hos Emma i stället. Eller så kanske vi måste köpa ett till Vintagefabriken? Hrm. Det tål att tänkas på.

 i2

Fotografier av Nina Broberg och Ragnar Ómarsson. Styling av Anna L-B och Hanna Meijer.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • leschatsducirque

    Ikea är ett så märkligt fenomen: skapat av en fd nazist, en förmögenhet byggd på slavliknande fabriker i fattiga länder (och tidigare förekom barnarbete), design som är ripp off på andras arbete… Usel kvalitet (men priset är ändå gör lågt, hellre betala lite mer till slavarbetarna, no?)… Varför älskar alla Ikea?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar