Annons
Annons

Våren med Toast.

Inför varje säsong lägger engelska kläd-och inredningsföretaget Toast ut sin lookbookhemsidan. Och varje säsong är det också så där himla fint att jag måste blogga om det. Jag gjorde det i höstas, jag gjorde det i julas och jag måste göra det nu.

Annons

Det ser ut på ett ungefär så här:

toast ss14

De har bland annat superfina sängkläder i mjuka material och dova färger.

toast ss14

Älskar detta.Passar året om och ser hur skönt ut som helst. Lindblomsgrönt allstå. Bästa färgen.

toast ss14

Kolla kakfatet med träskiva! Väldigt speciellt fast fint på något sätt. Kanske inte hemma hos mig men säkert hos många andra. Inspirerande och nytänkande om inte annat.

toast ss14

Världsfina koppar och fat i keramik. Med en känsla av att de skulle kunna vara tillverkade av ens proffsiga mamma eller granne. Om ni förstår vad jag menar. Den har den där lite bohemiska känslan över sig och jag tror att de är extra goda att dricka ur eller äta på bara därför. Dessutom lätta att stapla och sådant gillar jag.

Alla bilder kommer alltså från Toast ss14.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar