Annons
Annons

Vårdukning i blått och mässing

I vintras hade jag och min parhäst – fotografen Emily Dahl en dag då vi drömde om våren och gjorde en vårdukning för ett jobb till en tidning. Temat var olika nyanser av blått och jag gick loss med porslin från bland annat House of Rym, vintageljusstakar i mässing, gamla speglar och massvis av blommor.

Annons

Och då blev det så här:

volang dukning

Volang dukning

volang dukning

volang dukning

Gillar att blanda olika nyanser av samma färg och tycker det kan bli väldigt effektfullt. Speciellt så klart om man har en alldeles magisk tapet i bakgrunden – här har vi använt vackra Dancing Crane av Emma von Brömssen.

Tycker också om att använda blad och blommor att göra dekorationer med. Som t ex dekoration till besticken eller stolarna. Enkelt, billigt och fint!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (63)
PINNA (77)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • NU blir jag nyfiken, chiafrön som växer?

  • Så fin brickan är med äggskalen och de små växterna!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar