Annons
Annons

Vår i mitt kök.

Just nu råder det vår på mitt köksbord. Två buntar påskliljor i en glasvas sprider färg och glädje för mig varje gång jag ser dem. Bästa vitamininjektionen!

Dessutom har jag köpt två nya underlägg från Svenskt Tenn som jag älskar – Stockholmskartan.

Annons

Påskliljor alltså, finns det något bättre löfte om våren än dem?

Right now, there is spring on my kitchen table. Two bunches of daffodils in a glass vase spreads color and joy to me every time I see them. It’s the best vitamin injection! Also, I bought two new coasters from Swedish Tenn that I love – called the Stockholm Map.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Påskliljor alltså. Nu är det nära ✿

  • Åh så fint. Påskliljor och kartor alltså, a few of my favourite things…

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar