Annons
Annons

välkomna.

Välkomna hit! Jag är hemskt glad över att få blogga här på Elle Interiör och hoppas att ni som är nya läsare ska gilla min blogg och att ni som följt mig ett tag kommer att fortsätta göra det. Jag tänkte börja den här veckan med lite av den finaste inspirationen jag vet just nu.

Annons

Pasteller, vackra detaljer och fantasifulla inredningstips av Cassia Beck. Känns ganska perfekt att börja måndagen med inte sant? Här kan man hitta Cassias Etsy- shop och här är hennes flickr om ni vill se mer.

Cassia Beck candyshop

Cassa Beck, phone

Cassia Beck, postcards

Cassia Beck, threadrolls

Cassia Beck, shoes

Welcome to the new ”home” of my blog! I start this monday with lovely pictures by Cassia Beck. I adore the pastel colors and the beautiful details.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Vilket fint blogginlägg, ska bli kul att följa din blogg här!

    • Vad kul att du tycker det. Tack söta du!

  • Ellmania

    En ny Elle Interiör-granne, -så trevligt! Åh, jag älskar disiga pasteller! Det här ser ut som en blogg precis i min smak 🙂

    • Vad fint, tack snälla! Det känns bra att ha dig som granne, har läst din blogg hur länge som helst och älskar den:)

  • Pingback: pasteller. | Volang()

  • Pingback: tack 2011. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar