Annons
Annons

Välkomna på Vintagebloppis den 31 maj! 

Nu är jag så himla glad över att kunna berätta att allting är bokat och klart inför den stora Vintagebloppisen som jag är med och arrangerar den 31 maj i Grillska Husets festvåning i Gamla Stan. Bloggarna är med på tåget, utställarna är bokade och föreläsarna är klara.

Annons

Nu börjar nedräkningen!

Bland annat kommer grymma bloggare som Annika BäckströmElsa BillgrenElsaLisa Larson, Emma Sundh, Flora Wiström, Jessica Silversaga (som jag ju anordnar bloppisen ihop med), Johanna Alm, Lisen Edwardsson och Louise Lemming. Med flera!

 Vintagebloppis-affisch (1)

Dessutom kommer underbara vintagebutikerna Old TouchRetroTrend, min egna Vintagefabrik, samt Stockholm Stadsmission Secondhand att vara med och ställa ut. Liksom som en fin bonus till alla besökare.

Det kommer också att finnas möjlighet att gå på både föreläsningar och workshops på temavintage under dagen. Föreläsningarna kommer Elsa Billgren och duon Vintagestudion att stå för och en inspirerande workshop i vintagefrisyrer kommer frisören Sarah Wing (Retroella) att hålla i.

All information om eventet, länkar och presentationer till bloggarna och mycket, mycket mer hittar ni på Vintagebloppis.se.

Hoppas verkligen att vi ses i maj! Jag tror nämligen att det här kan bli så himla bra.

Den underbara affischen har – Kajsa Wallin  – min nya idol, gjort. Hur fin?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • kristin på krickelin

    Wow! Vad roligt! kanske dags att boka in ett besök i Stockholm vid det datumet.. kram

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar