Annons
Annons

Välkommen sköna maj!

Jag välkomnar maj månad – den bästa av dem alla om du frågar mig – med att pynta min (nya!) dator med den här.

calendrier-mai

Världsfin skrivbordsbakgrund från bloggen Minireyve.

(Tipstack till Vintagefabrikens grymma praktikant Sofia Byström). 

Annons

translation

Free printable calendar from the french blog Minireyve gives me a good start to my favorite month – May. 

 

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar