Annons
Annons

Välkommen på hattfest kära läsare!

Jag har nu dragit vinnaren i måndagens tävling av en plats på Vintagefabrikens VIP-kvälltema hatt. Den som vinner heter Inger Isaksson!

skumpa

Välkommen till oss i morgon på bubbel, shopping och torsdagsfest.

Annons

Det ska bli väldigt trevligt att ses!

Och för er som inte vann denna gång lovar jag att det kommer dyka upp mer skoj framöver. Och så ses vi väl på En snällare julmarknad?

Bild nr 1 har Emma Sundh tagit och bild nummer 2 har Martina Ankarfyr och Anna Larsson tagit.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar