Annons
Annons

Väldsgoda bärpajer av mig och Louise

I senaste numret av Allt om Mat Dessertspecial (#12 2014) kan ni just nu hitta ett jobb som jag och Louise gjorde förra sommaren. Där hittar man 5 olika recept på pajer man kan göra av bär som finns att köpa (och plocka) just nu. Och om jag får säga det själv är de världsgoda varenda en av dem!

Annons

mat3

Som t ex den blåbärspajen med lime.

mat2

Eller den här ljuvliga hallonpajen med kokos och vit choklad. Dessutom perfekt att göra i en större form om man ska ha ett stort kalas.

mat1

Och så min favorit; knäckig päronpaj med kardemumma och mandelmassa. Mums.

Dagens tips!

Fotograf var Per Ranung och det var alltså jag och Louise Lemming som stylade och tog fram recepten.

translation

 

Some pics from the Swedish  food magazine Allt om mat who just publiced me and Louise’s job with fruit pies. I think it look really nice and the recipes are really yummy all of them!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • FinaFrun.se

    Mmm… det låter riktigt läskande!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar