Annons
Annons

Valborg = Vår.

Nu är vi hemma igen efter en superfin bröllopshelgJulita Gård. Den bestod av ett hav av vitsippor på marken, röda hus med vita knutar, fågelkvitter och solsken. Av champagne, kulörta lyktor, silverfat, pioner, sju sorters kakor och såklart; världens finaste brudpar. Och idag är det ju Valborg och som vi alla vet innebär ju Valborg att det verkligen är vår. Underbart! Som vi väntat, eller hur?

Själv ska jag jobba idag och efter det förhoppningsvis se en eld eller två. Jag tar en liten minipaus tills på onsdag så ses vi igen då. Önskar er en trevlig valborg!

Annons

Alla bilder av In the Morning Flickr/All pics by In the morning on Flickr.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar