Annons
Annons

Vad får jag inte missa i Göteborg?

Sitter på tåget till Göteborg (ensam!) för en minisemester där. Ska hälsa på min fina vän Sofia som fick barn i maj och jag bara måste få träffa henne och bebisen innan det gått för lång tid. Har längtat så.

Annons

Jag ska också träffa min äldsta vän Jenny och vi ska dricka vin på uteserveringar, fika och kanske ta ett kvällsdopp. Det ska bli så fint. Och har jag tur får jag också till en träff med bästa Nanna. Hoppas!

t2

Jag har ju – självklart – en lista på sådant som jag gärna vill se och göra. Behöver göra lite inköp till både Vintagefabriken och mitt egna företag och så passar jag ju på att inspireras till tusen av butiker, restauranger och caféer. En av de bästa grejerna med mitt jobb ju! Men vad får jag inte missa när jag är i Göteborg? Tipsa mig gärna så blir jag glad!

artilleriet_the_kitchen19

Några av sakerna på min lista är:

Trädgårdsföreningen och Palmhuset

Inredningsbutikerna ArtillerietArtilleriet Kitchen och Rum 21

Blomsterbutikerna Floramor & Krukatös och Blomrum

t4


Och så lite till. Men som sagt – försöker gärna trycka in ännu fler grejer. Och hinner jag inte denna gång så blir det nästa. Så tipsa mig gärna!

Bilder 1 & 3 av Kristin Lagerqvist för Lovely Life och Bild 2 av Johanna Bradford.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (15)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Jag som hoppades på att få massor av nya ställen att besöka här bland kommentarerna… Men då får jag väl lämna mina tips i alla fall:) Jag tycker om kvart, koja shop (även om det är små butiker) och market 29.

    • Har fått massivs med tips på andra ställen så lovar att tipsa när jag skrivit ihop alla!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar